UK
Krzysztofa spojrzenie z kącika
wielkanoc 2017

SMOLEŃSK

Więcej artykułów…
Strona 1 z 2
Powrót do JedwabnegoKoniec pewnej historii zawsze jest – jak wiadomo – początkiem innej...
Siwy Dym Obecnie obowiązująca ordynacja w wyborach do sejmu z jej listami...
CZOŁEM PANIE KAPITANIE 25 maja 2017 roku był dniem w którym kolejny raz zakończyło się...
Paweł Tanajno – przedsiębiorca i polityk (PO, Ruch Palikota, DB) bez żenady napisał na...
Dwie Polski, czyli – Plwajmy na tę skorupę Cmentarz to być może najlepsze miejsce do...
MEDIA - PIERWSZA WŁADZA Media żerują na naszej frustracji i strachu, na żądaniu...
Ulubionym zawołaniem posłanki Pawłowicz jest: „Zamknij mordę!”, kierowane do bliźnich,...
Musiał minąć ponad tydzień, żebym nabrał dystansu do wydarzeń przed Pałacem...
Unia Europejska powinna wywalić Polskę na zbitą mordę, nie bawić się w procedury,...
Dzień 16 lipca zapewne przejdzie do historii najnowszej państwa polskiego, ponieważ – w...
PARTIA CZY POLSKA? Jak to możliwe, że system wyborczy tak prosty i jasny jak ordynacja...
Antoniego Macierewicza uważałem do wczoraj za wariata, idealnie wpisującego się do...
Por. Stefan Mustafa Abramowicz - Wspaniały przykład oddania Ojczyźnie Ale pomimo...
UPOLITYCZNIONE SZKOŁY, CZYLI O CO CHODZI Z TYM STRAJKIEM? Protesty grup zawodowych...
Ręce precz od samorządów! Rola samorządów w państwie zależy od całościowej jego...
Już wiadomo, że za chwilę PiS będzie fetował swoją klęskę jako zwycięstwo, tym...
PRZEKLĘTY DAR WOLNOŚCI ..... i trochę o drzewach „Wolność jest wielkim darem. Nie...
Na Facebooku opublikowałem komentarz dotyczący, cierpiącej na bezjajowość opozycji...
Najpierw, jak jakiś najgorszy lewak, oburzałem się, na to, że minister Szyszko...
GRUBA BALETNICA, CZYLI EGALITARYZM W EDUKACJI Największym problemem nauczycieli i...
Głośnym ostatnio stał się wywiad Jarosława Kaczyńskiego udzielony niemieckiemu...
Strona 1 z 2